farmàcia Teresa Valls Vinaròs

des de 1992

"Ajudar-te i aconsellar-te, els nostres millors valors"

La Farmàcia Valls va ser fundada l’any 1992 i es troba situada a la Zona Turística Nord de la ciutat de Vinaròs, on cobreix el servei farmacèutic d’una àmplia zona residencial i turística. Amb el pas del temps ha ampliat els seus serveis d'atenció al client en diferents idiomes: castellà, valencià, alemany, anglès i francès. A més a més, en el mateix edifici compta amb un servei de Nutrició i Dietètica a càrrec d'una professional titulada. Disposa d'una àmplia zona d'aparcament per a comoditat dels seus clients.

Assessorament en dermocosmètica

Aquesta secció es basa en el consell i assessorament en el camp de la dermatología i la cosmètica. Comptem amb una àmplia gamma de productes per donar cures i tractament adequat a la pell. Organitzem periòdicament per als nostres clients tallers de formació i cura de la pell a càrrec de especialistes qualificats dels Laboratoris: Be +, Sensilis, Isdin...Tenim àmplia gamma de perfumeria per a home i dóna de les reconegudes marques: Roger & Gallet, Vichy ... Respecte a la línia per bebès i nens: cremes, locions, colònies ... dels laboratoris Chicco, Nuk ...


SPD (sistema personalitzat de dosificació)

Este servei ajuda a les persones polimedicades a controlar els seus tractaments adreçat a gent major especialment.

Assesorament nutricional

A càrrec d'una professional titulada universitària, Pau Romeu, realitza un servei d'assessorament nutricional per a aquells que necessitin dietes per: perdre o guanyar pes, esportistes, infants, intoleràncies i al·lèrgies i altres dietes específiques.


Control de la pressió arterial

La Hipertensió Arterial (HTA) és l'elevació persistent de les xifres de pressió arterial per sobre dels valors considerats com a normals. Sense una altra malaltia associada, la pressió arterial ha de romandre per sota de 140/90 mmHg.

La HTA és molt habitual i constitueix un dels principals factors de risc de malaltia cardiovascular. Per aquesta raó és molt important el seu control.

A Farmàcia Valls t'oferim aquest servei de presa de pressió arterial, pulsacions, seguiment per escrit i assessorament segons els resultats

Cistelles personalitzades per a recent nascuts

De vegades no sabem amb què regal encertar davant el naixement d'un bebè, segur que l'encert és total i molt útil al regalar aquesta cistella.

Estalvia temps! Fes el teu encàrrec online de productes de parafarmàcia. T'avisarem quan estigue tot llest i ho vingues a recollir. Recorda que aquesta opció no està disponile per a medicaments.

Entrega a domicili

Sense intermediaris, de la farmàcia a la teva casa.

WhatsappCHAT

Tens un dubte i vols una resposta? Utilitza el nostre xat. A la Farmàcia Teresa Valls tenim a disposició de tots vosaltres un sistema de comunicació immediat, segur i fiable.